ЗЗРРСУУ/1935/16/Про зміни обласних меж Харківської та Київської областей

Матеріал з Вікіджерел
< ЗЗРРСУУ‎ | 1935‎ | 16
ЗЗРРСУУ/1935/16
Постанова Президії Центрального Виконавчого Комітету УСРР
Про зміни обласних меж Харківської та Київської областей
1935

82. Про зміни обласних меж Харківської та Київської областей

Щоб поліпшити адміністративно-територіальну побудову районів і наблизити сільради та колгоспи до районних центрів, Президія Центрального Виконавчого Комітету УСРР постановляє:

1. Перечислити:

а) Котлівську та Москаленківську сільради Градизького району Харківської області до складу Іркліївського району Київської області.

б) Бершадську, Галаганівську та Стецівську сільради Новогеоргіївського району Харківської області — до складу Чигиринського району Київської області.

2. Запропонувати Наркомземсправ УСРР та Харківському облвиконкому забезпечити колгоспи вищезазначених сільрад відповідною кількістю тракторів.

3. Здійснення цієї постанови покласти на Київський та Харківський облвиконкоми, утворивши прийомоздаточні паритетні комісії з представників відповідних райвиконкомів.

м. Київ, 25 червня 1935 р.

Голова Центрального Виконавчого Комітету УСРР

Секретар Центрального Виконавчого Комітету УСРР


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).